Vecka 10

Jag har nu gått in i gravidvecka 10. Men om man ska plusa "på riktigt" så blir det 9+2 idag. Jag mår skit. Men återigen så får man höra från många håll att det ska vara något bra och att det är tecken på att allt är som det ska. Jag kan ju bara hoppas. Jag ber till gud varje dag för att det lilla livet i mig ska få växa, vara stark och frisk och välskapt.


Jag har so far bara kräkt ordentligt en gång men har känt av illamåendet sedan fjärde veckan skulle jag tro. Jag klarar inte av starkare lukter. Tex lukten av köttfärs får mig att vilja spy. Jag drömmer väldigt konstiga drmmar varje natt. Drömmar som jag kan minnas solklart när jag vaknar mitt i natten men som flyr så fort larmet på väckarklockan ringer och det är dags att gå upp.


Jag är lycklig, men jag håller fortfarande andan.
Drömmer jag?


Nu är jag less

Jag är så fruktansvärt less på att gå runt och ständigt tänka på det lilla livet som växer inuti i mig och ständigt oroa mig för allt som kan gå fel. Jag är nu gravid i v7 + 4 så det är fortfarande ett tag kvar tills man kan "andas ut" Jag ber till gud vaje dag för att allt ska gå vägen och att barnet ska få vara friskt och starkt.

Vi längtar men vi har nog inte förstått det riktigt än... Första besöket hos BM är inbokat. 12/7 9.00 Hoppas allt gått bra fram tills dess!

<3



RSS 2.0