Trötter

Jag är grymt trött. Natten var tung och idag har jag varit dum nog att inte passa på att vila samtidigt som lillhjärtat. Nej, istället har jag städat/rensat ur min walk-in-closet som tog sisådär 3h. Jag hann tom dammsuga och moppa golven på övervåningen, byta sängkläder i vår säng samt ta en snabdusch innan lillkillen vaknade och var hungrig! Efter det racade vi ut på barnvagnspromenad med hunden i släptåg. Jag gick förbi stallet och gjorde i ordning maten till hästen, lyckades få en fet sticka i fingret men struntade i det för vädret var ju så fint. Men nu gör det fett ont och ögonen faller ihop titt som tätt. Rasmus sover men jag måste vänta på hans pappa innan jag kan ta (enligt mig i alla fall) ett välförtjänt varmt skumbad...


Var ju dum nog att inte tänka på att ta en "före" bild, men det var iaf
smockat med kartonger längs väggen, gick knappt att gå in och båda
klädställningarna stod rakt in på rad, det var nästintill omöjligt att hitta
något där inne före rensningen. Jag är nöjd med min insats!

Som ett brev på posten

Ni har väl kommit ihåg att ställa om klockan till sommartid idag?

Min morgon började kanske inte bäst. Upptäckte att min värsta fiende som hemsöker mig en gång i månaden (ibland två) var tillbaka! Vad fan. Vad är normalt egentligen? jag hade verkligen hoppats på att det skulle dröja längre innan mensen var tillbaka. Speciellt eftersom jag måste utstå såna plågor.. Blir i stort sett sängliggandes en-två dagar pga smärta och illamående men än så länge mår jag ok. Jag fick min son den 17februari och mensen kom tillbaka idag den 27 mars. Tacksamt? Daniel jubde i alla fall och tyckte att vi kunde skaffa en bebis till på en gång! Det var med mord i blicken ja stirrde ut min sambo i morse vill jag lova. Näe, det här känns orättvist. Hur länge är det "vanligt" att det tar innan kroppen är "back on track" efter födsel, någon som vet? (Ja, jag vet att alla kroppar är olika och jadajadajada, men ändå?)

Hoppas er söndag började lite bättre. Nu ska jag gå upp och ta en dusch och sedan blir det en sväng till affären för att köpa choklad och förstöra för mig själv. Promenaden i morse var bortkastad! I kväll blir det premiärgrillning hos mamma och pappa. Kött med grekisk sallad till, nomnom!

Puss


Perfect

Your the perfect part of me
how I wish that I could be the part that you need
I'm on my knees, begging you to please,
look me in my eyes and tell me what you see
Can you see my desperation,
can you see my pain?

I know that I'm not perfect,
far away from flawless
and I never ment to hurt you
I wish I could kiss your pain away...
the look in your eyes,
you take my breath away.

Your perfect
Your flawless
to me.

wiho0

Idag är det fredag,vilket betyder hjälp med nattpassen! Känns rätt behövligt.

Jag blev nerspydd för en stund sedan. Bara för att jag hde duschat och gjort mig fredagsfräsch... Haha så bra gick det! nej nu blir det nog sängen. Lillkillen har nyss somnat efter ansträngingen att spy ner hela morsan.. Ska försöka bära upp honom utan att han vaknar!

Godnatt.


Du







Bara total kärlek

Johan Sundqvist

Hitta fler artister som Johan Sundqvist [2 Nya Skivor 2010]Myspace Music


Promenad i solen med mina killar!


Premiärtur för pappa med vagnen :)


Mammakilon ska jobbas bort!


Lite hångel med pållen hanns också med ;)


Jag har allt. Häst, Sambo och bebis!

Älskade lilla bebis


Jag tappar alla ord och hela mitt väsen fylls av en oändlig kärlek
för denna lilla person som ännu är helt oskuldsfull och lugnt kan
vila i en trygg famn. Ännu har han ingen aning om vilken galen värld
han kommer tvingas växa upp i... Men mamma ska göra allt för att skydda
dig hjärtat mitt!

HejHallå!

Ikväll är det mys med film och sambo!

Va, är det fredag!?

Snacka om vilsen morsa man har blivit. Alla dagar känns i stort sett likadana veckodagsmässigt. Det var först när Bettan ringde igår och vi snackade lite och hon sa att hon skulle jobba kväll som jag insåg att det var "helg". Daniel kom hem med en flaska vitt och glass som vi skulle göra varma hallon till, mysigt!
Dock blir det inte alltid som man tänkt sig...Vi hade även planerat att äta någon middag tillsammans för en gångs skull men den planen gick i stöpet nästan direkt. Slutade med att Daniel stekte upp lite pyttipanna med ägg och HP sås. Jag blev äcklad av bara lukten och ville inte ha något alls. Sen vill jag inte dricka alls när jag har lillkillen hemma. Man blir lite hönsmamma men det hör väl till I guess. Så det slutade med att Daniel tog något glas vitt och jag slevade i mig efterrätten i en hast eftersom lillkillen började gråta. Så mycket för "vår" första kväll på länge...Men jag klagar inte, vi har ju världens goaste bebis att mysa med, inte fy skam det!

Hur var er fredag?

Embrace your curves!

Hej!

Kom nyss in från en otroligt härlig promenad med barnvagnen. Solen skiner, snön som ligger kvar glittrar och smälter förhoppningsvis lite samtidigt! Jag gick till stallet med lillkillen som sov vagnen hela vägen. Parkerade honom utanför i friska luften och gick för att ta hand om hästen. Lagom till att jag pysslat om henne klart hör jag någon vakna i vagnen utanför. Ställer in hästen och fortsätter min promenad med barnvagnen och lillen somnar fort igen när vagnen kommer i rörelse. Jag passar på att ringa sjukvårdsupplysningen för att höra mig för om träning osv när man blivit snittad. Jag tycker att jag väntat tillräckligt länge nu med att simma och rida mm. Inget ont om barnvagnspromenader med honom men jag saknar verkligen min häst och min simmarkompis emmy! Men, idag fick jag klartecken att börja igen, så länge jag inte har ont eller så. Fick rådet att börja i lugn takt och visst kommer jag göra det, men oj vad jag är peppad! Livet är ljust. Nu ska här på allvar ske förändringar. Jag kan inte säga att jag älskar mina nya kurvor än, men jag jobbar på det.

Kärlek!


BVC

Ja då har vi vart på BVC idag igen. Tiden flyger verkligen iväg mellan besöken! Idag hade vår lille kille verkligen fina resultat! Han har ökat 400gram i vikt på en vecka(!) och väger nu 3805gram och är 51cm lång. I morgon blir han 1 månad. Helt ofattbart. Min lille grabb blir alltså 1 månad i morgon och han är nu lika stor som jag var när jag föddes.

Har inte så mycket mer att skriva, har mest gröt i hjärnan. För lite sömn och för mycket måsten. Snart är det dags för mat och blöjbyte igen.

Over and out.

Trötter

Jag har ingen energi över för bloggen för tillfället. Jag borde sova när lilleman sover men det går inget vidare. Hittar tusen andra saker att göra då istället, Mycket dumt!

Sötsuget tog överhanden

Jag har smitit hem till mina föräldrar med Rasmus och hunden. Ví har ätit go middag här för ett tag sedan och nu har vi blivit lite sötsugna. En kladdkaka kan väl vara lämpligt för att stilla sötsuget tänkte jag och mamma. Ingen av oss bakar kladdkaka särskilt ofta och var tvungna att googla ett recept. När mamma skulle logga på sin användare så blir hon lite förvånad när datorn frågar om hon glömt sitt lösen? Så kommer hon på sig själv med att ha skrivit "kladdaka" som lösenord, inte helt lätt när sötsuget tar överhanden! haha!

Jag nominerade förresten min kära mor till tjejplanet idag. Hoppas hon  kommer med! kära lilla mamma förtjänar lite semester!

Nu ska jag gå och hjälpa mamma (med att slicka skålen...)



Fredagsmys

Uppe i ottan sedan 05.00 välkommen till livet med en liten. Nu har i alla fall Rasmus blivit fredagsfin och fått sig ett bad. Så fort han somnar in är det dags för min 5 minutersdusch. Han är en riktig liten livsnjutare min bebbe! Ni ska se så nöjd han är nästan hela tiden, jag kan inte klaga.

Nej ögonen håller på att falla ihop nu. Det är rätt tungt att ta alla nattpasen själv, men Daniel jobbar så han måste få sova om nätterna. Skönt att det är fredag så man får lite hälp den här natten i alla fall! :) Ska försöka kasta i mig något att ät medans det fortfarande är lugnt här hemma.

Hoppas ni får en härlig fredag i snöstormen!


Finbesök

I kväll har vi haft finbesök här bestående av Matilda och hennes karl Jonas. De kom med presenter till lillkillen och gofika till oss vuxna. Så fantastiska människor, tack hörrni!

Jonas fick mata och sedan blev det mys i Matildas famn. Rasmus var bara nöjd kan jag lova! och för mig var det skönt att ha händerna fria ett tag. Jag och Matilda ska styra upp barnvagnspromenad någon helg, mysmysmys!

I morgon ska jag få träffa min Julia, det kommer bli underbart!

Godnatt ni underbara.

Mitt lilla hjärta!


Rasmus 2011-03-09

Bo0m

Jag har fortfarande ont i snittet och det har nu gått 2 ½ vecka sedan det gjordes. Hoppas verkligen att detska sluta göra ont snart, så jag får bli människa igen och verkligen verkligen kunna njuta av livet.

Men på tal om att njuta... Igår kom Erika och Elisabeth förbi och hälsade på. Med sig hade de underbara presenter i form av en mjukisdress med spöket laban och en underbar snuttefilt till min lille kille. Men de hade även med sig något åt oss... se och bli avundsjuk!


Jag döper den till "chokladorgasm"

Jag bjuder på oss:


Såhär ser min skruttbebis ut när paltkoman inträder.
Jag kan inte hålla mig för skratt! Lillhjärtat mitt


Daniel har håvat in storfångsten...


Jag älskar dig av hela mitt hjärta!


Anar jag ett leende? :)


Mamma visar hur man gör under tiden hon bloggar ;)

Nu ska jag gå och mysa med mina pojkar! På återseende <3

Glass gjord på bröstmjölk!?

Lady gaga är en kvinna som vet hur man uttrycker sig visuellt, på gott och ont. Nedan är en bild på en av hennes kanske hittills mest uppmärksammade outfits. En outfit gjord av riktigt kött som hon bar på MTV galan. Det har varit mycket snack om denna osmakliga outfit hit och dit och Gaga hysterin har eskalerat något fruktansvärt. Det känns rätt säkert att säga att gaga hysterin gått för långt nu. Det görs inte bara dockor och souvernier av Lady gaga, nu har man även kommit på idén att göra glassbröstmjölk som man döpt till Baby Gaga.



Om denna dräkt var osmaklig så vet jag inte ens vart jag ska börja med att säga om glass som är gjord på bröstmjölk!? Stjärnan själv verkar inte så förtjust över idén men om det bara handlar om att de använder hennes "namn" på produkten eller om hon faktiskt är emot själva idén har jag ingen aning om. Men kan man klä sig i kött så kan man säkert också äta glass som är gjord på bröstmjölk, om de byter namn på produkten.




Bild



Mums?


Bild


" Sångerskans jurister kräver att glassbaren byter namn på glassen senast på onsdag. I annat fall stäms bolaget för varumärkesintrång.

Bröstmjölksglassen har i alla fall blivit en försäljningsframgång. Det första partiet såldes slut på några dagar.
Enligt uppgifter från AFP har glassen temporärt tagits ur handeln medan den testas av livsmedelsmyndigheterna."

Källa


Skulle du kunna tänka dig att äta glass gjord på bröstmjölk?

Bortskämd bebis!

Vår lille kille blir så otroligt bortskämd med fina kläder och saker, nästan varje dag! (Hur ska detta sluta?) Idag hämtade vi ut paket på posten som var välfyllda med fina kläder från både mormor och min gudmor. Han fick även ett par riktigt tuffa UGG:s dojjor från min gudmor, inte illa! här ska det pimpas bebis minsann ;) Vore kul om han kunde skynda på viktökningen lite så han kan ha allt fint som vi fått till honom. Strl 50 är ju fortfarande stort på hans lilla kropp med sina ynka 3kg.. Vem hade trott att jag skulle få en sån liten skit? Inte min barnmorska iaf, hon gissade på 4kg! Men så vägde han inte ens 3kg när han väl kom, men nu har han lagt på sig lite och jag hoppas han lagt på sig ännu mer till nästa besök på BVC.

Men det är inte bara lillpyret som blir bortskämd! Igår var hans mormor och morfar här och då fick vi dop present i förväg, en videokamera! Helt fantastiskt. Oj vad här ska filmas. Tack! Som om inte all hjälp vi får var tillräckligt... Ni skämmer bort oss som nyblivna föräldar också. Mamma och pappa, ni anar inte hur tacksamma vi är för allt ni gjort för oss hittills!

Nu är det någon som vaknat i sängen här bakom mig och ligger och "pratar" för sig själv. Jag ågar nästan lova att vi har världens snällaste bebis! Minimalt med skrik och gnäll och han sover bra. Vad hände?


2 veckor gammal idag.


Supersnygga skor från min gudmor till Rasmus, Tack Carina!

Idag.

Idag är jag en hopplös pöl. Daniel åkte iväg på ärenden och nu kan jag inte sluta gråta... biverkningar av kejsarsnittet. När någon frågar hur jag/vi mår så sätter jag på glada ansiktet och svarar "bra!" med ett leende. Jag försöker vara stark för mig själv, varför?  Egentligen borde jag släppa ut allt. Men jag hittar inte orden... bara gråten. Varför kan jag inte bara vara ärlig mot mig själv och inse att jag behöver profesionell hjälp med det här?

RSS 2.0