En fantastisk kväll med en fantastisk kvinna!

Har spenderat denna kväll med en helt fantastisk kvinna, ord kan inte beskriva min beundran inför hennes styrka och mod. Jag låter bilderna från vår kväll tala för sig själva!


Middag på sushibar, lovely!


En present från Julia <3


"nybörjar-pinnar" for me... haha ;D


Min underbara!

Efter middagen rullade vi in på Ica gourmet och köpte naturgodis till bion.
Det blev harry potter och dödsrelikerna, riktigt bra. Vi grät båda två stundvis...
Lite shopping hann vi också med innan middag och bio. Julia hittade ett par kick ass snygga
skor på scorette! jag blev avis! ;)


Jag hatar helkroppsbilder på mig själv men jag bjuder på den här...
fyndade detta underbara linne inne på gina tricot...29kr!

Jag ska avsluta detta inlägg med att citera Julia när vi kom ut ur biografen:

"åh shit! jag har pommefrits, eeh jag menar jag har tjocka chips mellan brösten!"

Haha, kanske lite väl internt men ändå. klockrent! Som jag älskar den kvinnan!


Det är en sjuk värld vi lever i.

När ska människor sluta chockera mig med sina handlingar? Svaret på den frågan vet vi nog alla: Aldrig

Somliga lever i en liten bubbla där dagens nyhet är "Kissie som fortsätter rasa i vikt" jaha...so? Låt fjortisen leva sitt liv på barnmat om det är det hon vill. Det händer faktiskt verkliga tragedier, sådant som bör uppmärksammas på allvar.

Exempel på sådan:


Minst 87 döda i attackerna i Norge






För att läsa hela artikeln, klicka här









 


Jag gillaré!

I natt har det inte varit mycket sömn. Jag har hållit på att rinna bort i värmen, huden har klibbat mot lakanen, håret har klibbat i ansiktet, ungen vaknat och svettats och haft svårt att somna om... ja ni hör ju. Under dagarna är det helt OK, då njuter man bara, men dessa stekheta nätter... nejtack. När Rasmus vaknade för andra gången runt halv sex i morse gick jag upp och gjorde i ordning flaskan och bytte sedan blöja innan jag lade honom igen. Han somnade då om relativt snabbt men kunde jag somna om? Icket... Jag gav mig istället ut på en morgon jogg kl 06.00 ungefär, med hunden i släptåg. Jätteskönt att komma ut på morgonen! tillräckligt varmt men inte för varmt och nästan inte en enda kotte ute. Passade mig perfekt, som inte gillar att andra ska se när jag springer...

Har nu tagit en dusch och satt mig i soffan. Måste koka upp mer ersättning åt lilleman så det finns när han vaknar nästa gång...

Och btw, min nya motivation till träning är en annan bloggerskas omotivation! Låter kanske dumt men det funkar för mig. Att läsa om hennes omotivation när det kommer till träning osv gör bara mig mer sporrad och det behövs för jag har lång väg att gå. Men utan att nämna några namn, så vill jag tacka dig, för att du motiverar mig. Jag gillaré!

RSS 2.0