STOLT


Jag blev så stolt idag då Anna hoppade med Tellan.
För det första: Hon är en fd travare
För det andra: Hon har bara hoppat på sin höjd fem gånger i hela sitt liv!
För det tredje: Hon flög över hindret som om hon aldrig gjort annat i hela sitt liv.

Tack Anna, du är fantastisk!

He he


Något missnöjd men nybadad och go' luktande katt


Ronja är en riktig tuffing ;)

Barista

Lunchade på Barista med Bettan och hennes vän Angela i veckan. Jag beställde in en caesar sallad, hur fräsch och god som helst. 69:- MYCKET mat för pengarna vill jag lova... Barista med sin trevliga personal och bra koncept med fairtrade produkter och ekologiska varor får fem stjärnor av mig :)




"The coolest thing"


Kan man vara coolare? ;)

Dop


Just nu sitter jag och smygtittar på mormor och lillebror som spelar Canasta vid köksbordet. Pappa ligger i soffan och pratar med Rasmus, pratgladare unge får man leta efter! Men nu var det inte det jag skulle skriva om...

Jag vill börja med att tacka alla er som medverkade på vårt  barns dop och för de underbara presenterna ni hade med er till vår lille son! Dopet gick bra i det stora hela, namnen blev rätt och bara lite grin från Rasmus håll. Undrar just hur många av gästerna som noterade att jag fick stöta till Daniel för att han skulle svara ja på frågan om vi ville att vår son skulle växa upp med den kristna tron? haha, Älskade man!




Rasmus i famnen på sin underbara gudmor <3


Daniel utbytte några ord med gud i smyg...?


Här döps vår gosse. Rasmus Daniel Johannes 2011-05-14

Vi höll till i Helena Elisabeths kyrka på Gammlia där även jag och min lillebror döptes när vi var små. Fick många uppskattande kommentarer för valet av kyrka efteråt vilket kändes väldigt skönt. Efter dopet åkte vi hem till oss för fika och fortsatta trevligheter. Vi kom fram till att vi hade för lite läsk och alldeles för mycket fika så lillebror fick fara på ica och köpa mer. Tack brorsan! Ni ska bara veta hur mycket rester det finns kvar av fikat... (farligt!)

Rasmus fick otroligt mycket fina presenter, tusen tack alla ni! Och mamma, vad skulle jag ta mig till utan dig? Min underbara mamma som har hjälpt mig så otroligt mycket med bla bordsdekorationer, dopklänning, bakande mm inför detta dop som blev mer än jag kunnat önska har dessutom stått och bakat detta konstverk!




Jag tappade alla ord när jag fick se denna skapelse.
Mamma du är otrolig!

Dagen bjuder på sol

Det ser ut att bli en solig dag idag. Lovely! Klockan 12 ska jag träffa en tjej i stallet för att göra bort provridningen. Hoppas verkligen det ska funka den här gången. Kanske lättare att ha någon som man "vet vem det är" Tidigare har saker och ting floppat rätt hårt, men jag har lärt mig. Nej ska ta och springa upp och klä på mig pch sedan ta ut hunden på en liten kissrunda.

Jag får fjärilar  magen när jag tänker på dig
...fortf efter 4 fantastiska år!


Dagens äventyr












Stor & liten


Morbror kom på besök från piteå. Väldigt uppskattat!
(När blev du så stor och stilig lillebror?)


Rasmus berättade om sin dag..


Men sedan vart något annat mer intressant.namnam.


Kan man göra annat än att älska den här lilla gossen!?


Min lilla gobit!


Senare blev det promenad med mormor och premiär för nya UGG skorna
som han fått i present av min gudmor. Tack Carina! Han älskar dem!


Mamma (mormor) och Rasmus myser tillsammans. Underbara älskade ni!


Älskade lilla människa

Det finns ingenting som värmer mitt mammahjärta mer än att mötas av ett brett tandlöst leende när jag tittar ner i spjälsängen på morgonen efter att någon legat och pratat därifrån ett tag. Rasmus är väldigt duktig på att "prata" och skratta nu. Minimalt med grin och skrik, endast då han tycker att vi har fel och han har rätt. Men för det mesta är vår lille kille mest bara nöjd med tillvaron och berättar om allt han ser på dagarna. Bästa är spegeln i baby gymet, den kan han ligga och jollra med hur länge som helst! haha mitt lilla hjärta!

Grå

Vädret är grått=jag är grå.
Nu ska jag gå och fortsätta mysa med min älsklingspojk.

RSS 2.0