listor är bra

Jag är väldigt mycket för listor, vilket alla som tex arbetat med mig vet... Jag skriver gärna listor på saker att göra och annat och glömmer dem sedan lite här och var ;) Men nu när man bara går hemma så är det lite lättare att hålla reda på listorna. Idag har jag bockat av följande saker på min lista:

Städa
Baka paj
Fara ut med hästen
borsta katten ren från lös päls
burit ut skrot i uterummet
målat lister och lista
(gjorde Daniel <3)
Ta ut sopor
Betala sista räkningarna

Jag har säkert glömt något nu, men det har varit en väldigt produktiv dag i alla fall. Tror jagska hoppa i säng tidigt i kväll, kroppen behöver det. På onsdag blir det nytt besök hos BM.

Om det inte är för kallt i morgon ska jag fara ut med hästen igen och då ska jag ha Sandra med mig så kan hon köra och jag fotografera. Jag bara måste dela av mig av det underbara vinterland som man får passera när man är ute med hästen. Helt sagolikt!

Mysdag

Idag är det mysdag med julbak hemma hos mamma och pappa! Jag har även hunnit städa undan hemma och skurat golv mm innan vi smet hit. Nu luktar hela huset gott av nybakta lussebullar och pepperkakor. Till middag blir det ugnsrostade grönsaker, klyftpotatis och fläskfilé. Jag ska gå och hjälpa till med sallad och dukning nu, ville bara önska er alla en underbar första advent!


Oops

Idag har jag spenderat en härlig dag på stan med Sanna. Det blev lite förbjuden shopping trots alls, en tröja och en hårfärgning till mig jag är så sinnessjukt less på att mitt hår är sju olika nyanser. Jag köpte även ett par skor till Daniel, välbehövligt! Jag är en snäll flickvän (ibland).  Jag har betalat en del räkningar men har alldeles för många kvar. Dock fick jag en riktigt trevlig överraskning när jag kom hem och kollade kontot, min dagsersättning var på 600kr mer än vad jg hade fått veta över telefon. Inte illa!

Jag har gjort en upptäckt idag... Man kan INTE bleka håret och färga ögonbrynen samtidigt... Jag ser inte klok ut! Jag är ju ingen kemist direkt så inte hade jag kunnat förutse att ögonbrynsfärgen skulle reagera som den gjorde när den kom i kontakt med blekningsmedlet som hamnat lite utanför. Det blev kolsvart! Jag skrattar bara åt eländet ;) vad annat kan man göra?

Fick även 50:- från H&M idag med posten, tackar! Så det blir väl att shoppa loss för 50:- i morgon när jag ska träffa Julia på stan.

Just nu sitter jag här med svarta ögonbryn och blekmedeli håret oh so sexy. Blir att lägga en inpackning sedan och försöka skrubba nyllet så ögonbrynen kanske blir mer åt det mörkbruna hållet, som dom ska vara. Wish me luck!


Puss!

avtryck


Rocky 2010-11-24. with love.

.

And now I’m out here all alone
With just my own hands left to hold
I’m so cold, where did you go?


Mulet

Det är grått och mulet idag. Jag känner mig otroligt nedstämd... är en total "vädermänniska" så fort solen inte skiner och himlen är grå så blir jag också grå. Jag vet inte varför, det bara är så.

Det var ingen fara med Daniel, bara någon dryg långdragen hosta förmodligen. Men ändå skönt att få det bekräftat! Just nu är jag ensam hemma hos mamma och pappa. Brukar gå över hit när jag vill komma hemifrån, perfekt att ha dem nära till hands ibland.

I kväll blir det bättre, det är ju mycket bra på tv. Jag tröstar mig med tv tittande. Start 21:00 Desperate housewifes, cougar town, the middle mm ja ni ser ju. Bänka er framför kanal 5 i kväll med start klockan 21. Det ska då jag göra!

Nu ska jag krypa ihop till en boll i deras nya stora soffa.



rubrik

Godmorgon, eller bara morgon egentligen för det är inget gott med den här morgonen. Min rygg tar kål på mig och sömnen är utebliven då min stackars sambo har legat och hostat slem hela natten. Vi ska åka in till sjukan idag så han får röntga lungorna och se så det inte är något farligare än en långdragen förkylning. Men det är klart man blir orolig, folk har ju dött av en vanlig förkylning.

Helgen har varit desto bättre med hemlagad pizza och massa mys hemma hos mamma och pappa både lördag och söndag! Jag är så glad att jag har min familj nära. Jag är lyckligt lottad vill jag lova!

Hur har er helg varit? :)

rubrik

Godmorgon, eller bara morgon egentligen för det är inget gott med den här morgonen. Min rygg tar kål på mig och sömnen är utebliven då min stackars sambo har legat och hostat slem hela natten. Vi ska åka in till sjukan idag så han får röntga lungorna och se så det inte är något farligare än en långdragen förkylning. Men det är klart man blir orolig, folk har ju dött av en vanlig förkylning.

Helgen har varit desto bättre med hemlagad pizza och massa mys hemma hos mamma och pappa både lördag och söndag! Jag är så glad att jag har min familj nära. Jag är lyckligt lottad vill jag lova!

Hur har er helg varit? :)

Hemlagad pizza

Nu ska jag och Daniel smita över till mamma och göra hemlagad pizza! Det är tusen gånger bättre än köp-pizza tycker jag. Känns fräschare och man får själv välja mängd av allt. Så extra mycket av allt såklart ;)

Jobb inatt igen. Sista dubbelpasset! sedan har jag bara tre helger kvar att jobba på puben innan jag har bestämt att min kropp ska få vila, troligast till bf.



Vilken är din favoritpizza?

Ps

Kika in hos lorissalovebomb och gratulera min kvinna, hon fyller nämligen 21år idag! :)
Stort grattis vännen <3


Det är faktiskt komiskt

Jag brukar aldrig kommentera "kändis bloggar" men när jag idag gick in och läste på "kissie"s blogg och hennes vän som hon länkat i senaste inlägget, så trodde jag seriöst att jag skulle trilla av stolen av skratt! De åker till Västerås och hon bjuder in sina "fans" (har hon ens några!?) som får komma och säga hej på tågstationen. När de kommer dit så möts de istället av fygande ägg, mjöl, mjölk, you name it. Kanske dom nu fattar vad folk egentligen tycker om dom? små stureplans fjortisar i förorten, haha kunde inte ha slutat på annat sätt.


My pasta is fantastic!

Ett hett tips till er som ibland känner er lata (som jag) eller som helt enkelt inte hinner laga mat vissa dagar...



Felix pasta med mozzarella körsbärstomat, spenat och basilika! Det är något av de godaste färdigrätter jag har ätit tror jag. Fräsch smak, känns inte alls som halvfabrikat/micromat. Detta blir min lunch idag! yum.

Stackars lilla barn

Nu har jag slavat i köket och varit riktigt duktig. Ris och spenatstuvning med quornbitar i! Har ingen aning om det är gott, det såg inte så inbjudande ut men det kan nog funka. Är man hungrig så funkar allt som jag brukar säga... Enda problemet är väl att jag inte är hungrig, alls!? Men jag sk ändå klämma i mig något. Det bir lätt vanilj yoghurt med...coco pops! Stackars pyret, vilken näring...Får mumsa i mig en apelsin eller två lite senare för att jämna ut det. Jag vet inte, hela dagen har gått till spillo. Tror det beror på att vädret har varit lite gråmulet idag, jag är så fruktansvärt lättpåverkad av vädret.

Sambos bror blir utskriven idag och flyttar tillfälligt innan den riktiga flytten äger rum. Med dagens psykbryt där ute så vill man ju inte säga vart han flyttar. Man vet aldrig när nästa idiot slår till.

Nu ska jag krypa upp i soffan hos min älskling och bara mysa av att han är hemma i kväll. Min man är den bästa i världen, hur kunde jag ha sån tur att han ville ha mig? :]



Tummen upp för det gott folk!

Ni

Först och främst vill jag säga tack till alla er som kommenterat de senaste inläggen och visat ert stöd! Det är sådant som ger mig hopp tillbaks på medmänniskan. Ni känner inte dessa personer, men ni visar ädå att ni bryr er och det betyder enormt mycket!

Jag kan glädja er med att min sambos bror nu har fått flytta från intensiven till den allmänna vårdavdelningen. Vilket innebär att den största faran är över. Han är en stark person och försöker trots allt detta hemska vara positiv när han får besök. Starkt.

Nu ska jag springa upp och rota fram kläder för idag börjar nämligen min "gravid yoga" Jag är hur taggad som helst! en gång i veckan, 2 timmar per gång ska jag få lära mig med en grupp andra blivande mödrar att hitta lugnet, prata om förlossning mm. Det kommer bli tipptopp! jag ska uppdatera er mer om det sen, nu måste jag hitta klädersom inte sitter åt... Vilket börjar bli svårare och svårare ;)

Ta hand om er och de ni älskar, allt kan förändras inom loppet av en sekund.


Jag ber för er

När någon nära far illa tar det så ont. Rakt i hjärtat. Det brister en aning...

Igår hände två allvarliga saker:


1. Min sambos bror blev allvarligt knivskuren av en annan person och ligger nu på intensiven med punkterad lunga. Han var den vuxna i situationen som vi fått återberättad för oss och valde att gå ifrån ett slagsmål dr de flög på honom, istället för att slå tillbaka. När han går därifrån så blir han knivhuggen  bakifrån. Han hade inte en chans. Han lyckas ta sig till närmsta hus i närheten och knacka på dörren innan han svimmar av på trappavsatsen av blodförlusten. Denna gång hade han en skyddande ängel för någon i familjen vaknar av knackningen och kommer och öppnar dörren. De tillkallar ambulans så han får åka in akut och bli omhändertagen. Nu är han i trygga händer och man ska inte tänka "tänk om" men det går heller inte att låta bli. Man tänker "tänk om" kniven hade gått in lite åt sidan, då hade han varit död. "Tänk om" ingen i familjen hade vaknat av att han knackade på, då hade han förmodligen förblött utanför deras dörr. Tankarna snurrar varje sekund. Ingen ro.

2. En vän till mig som också väntar barn har blivit inlagd. Hon skulle föda i februari som mig men hennes vatten gick igår så troligast kommer hon måste föda fram barnet inom loppet av två veckor. Det finns inte tillräckligt med fostervatten kvar för att barnet ska klara sig där inne och lilla bebisen väger ju bara 1kg, som ett mjölkpaket! Förhoppningsvis går allting bra ändå och den lilla får inga men av den alldeles för tidiga födseln. jag ber för er.


Den här dagen tar alla rekord. Förutom allt detta så har vi även blivt ståendes på maxis parkering ett tag för Sannas bil ville inte starta samt att jag råkade krossa ett glas på kupan (förlåt!) Nu väntar jag bara på att Daniel ska sluta så vi kan åka och hälsa på hans bror på sjukhuset och jag ska också hälsa på min vän,om hon orkar med besök dvs.

Allt känns som en sjuk mardröm, jag vill vakna nu.


Jag hoppas ni får det straff ni förtjänar!

Det är så sjukt, hur hela livet kan förändras på en sekund. Läs själva

Jag hoppas ni får det straff ni förtjänar. Den/de som ligger bakom detta är inte frisk.


Till dig:

Vi är alla oroliga och vi hoppas du ska stå på egna ben så snart som möjligt igen.
Vi tänker på dig varje sekund och kan inte förstå att det hände. Du är sark, du kommer klara dig!
Vi finns här för dig.




Vi mår bra

Idag har jag varit på sjukhuset och kollat min hand, samma gamla visa. Dom vet inte vad som är fel och propsar på att jag ska undersökas för ev. Bröstcancer. Jo tack... Men sedan blev det trevligheter när jag mötte upp min vän Erik på stan! Vi satte oss och snackade bort tre timmar bara sådär. Oj vad jag har saknat den människan alltså! Så lättsam och bra att umgås med, man mår bra av den människan.

Det blev lite julhandlande trots att budgeten verkligen inte tillåter, men julklappar måste man ju få köpa. Det är ju inte till mig iaf. Dock unnade jag mig två flaskor alkoholfri glögg. Jag ÄLSKAR glögg! Skulle dricka glögg året om ifall det var möjligt. Kanske ska köpa upp ett lager det här året så man kan sitta där i juli och smutta på en glögg ;)

Bebisen sparkar och har sig och magen växer. Har inte vågat ställa mig på vågen sedan sist, men i morgon ska jag nog göra det... Jag måste! +8 låg jag på senast men det känns som mer nu. Hemska tanke.

Igår beställde vi en spjälsäng:

Spjälsäng Nina - Svart
Sängen kommer från www.annaaxel.se grymt bra hemsida för den som väntar barn!

Mitt hjärta stannade.

Senast jag var riktigt, tiktigt rädd var igår. När jag gick på toalentten på morgonen så kom det blod på papperet när jag torkade mig. Jag var ensam hemma för Daniel var på jobbet. Först tänkte jag att det kanske bara var inbillning, eller något tillfälligt. Men det fortsatte, hela dagen. Till slut ringde jag till min barnmorska men hon svarade inte och efter att ha blivit runtkopllad en hel massa så hamnade jag slutligen i telefon med förlossningen på sjukhuset där de rekommenderade att jag skulle åka in och kolla så att allting var bra. Jag är i vecka 25 + 5 idag så att det börjar blöda nu utan anledning (vi hade inte haft sex eller något sådant som annars kan göra att man får en mindre blödning om man är känslig) Så vi åkte in. Daniel fick lämna jobbet och komma och hämta mig. Jag kan inte beskriva hur mycket hemska tankar som flög igenom mitt huvud på vägen in till sjukhuset!

Väl där fick vi vänta i ca 1 ½ timme för läkaren som visade oss vägen till förlossningen hade tydligen glömt att lämna ärendet vidare till någon BM så han lämnade av oss i väntrummet och gick hem för dagen. Till slut gick jag själv och frågade och då fick vi hjälp på en gång. Dock var det en läkare som kom och hjälpte oss och ingen BM... Vilket kändes lite konstigt men han var duktig. Lugn och sansad och förklarade allt han gjorde. När bilden kom upp på skärmen så såg jag inga rörelser hos pyret alls, som annars brukar röra sig väldigt aktivt. Mitt hjärta stannade. Men så gick han in och kollade på själva hjärtaktiviteten och det slog som det skulle (tack gode gud!) Han passade även på att mäta fostervatten nivån och det såg också bra ut. Allt var som det skulle.

Fick även göra en gynundersökning för att se att allt såg ok ut med livmodertappen och det gjorde det. Inget anmärkningsvärt, men jag fick veta att jag hade väldigt ytliga kärl och att det troligast var därför som det börjat blöda. i och med att det blir mindre plats där inne så trycker det på mer. Men jag är bara glad att allt är bra med pyret! Ingenting att vara orolig över mer och idag har aktiviteten där inne varit som vanligt igen så det känns bra. Nu är jag redo att börja en ny dag.


Mina två hjärtan


här ligger vi och myser på mattes stallkläder i hallen...

Lite bättre idag

Igår fick jag ett totalt jävla meltdown. Hormonerna löpte amok och jag tyckte mest synd om mig själv i hela världen. Igår kändes allt hopplöst och när man fick en gnutta hopp så grusades den två sek senare. Jag blev mot slutet av dagen ståendes med bilen på ersboda för bilen vägrade starta. Då bröt jag ihop totalt. Jag ringde mamma och grät och svor och var så förbannat less och sökte efter tröst, men vad fick jag!? hon börjarde skratta. Det var droppen vill jag lova. Dock känns allting lite bättre idag och jag inser att ibland är det, det enda man kan göra, att skratta åt eländet.

Idag har jag redan hunnit göra lite nytta, vilket känns väldigt bra! Jag ska äta lunch nu och sedan planerar jag en kort promenad till affären och posta ett brev. Det är nog vad min rygg tillåter just nu för det känns bokstavligen som om den ska gå av på mitten :(

Jag måste flika in att jag har världens underbaraste sambo. Han får dras med det här monstret som jag förvandlas till då och då men ändå så ställer han upp och stöttar och tröstar. Han är bäst i alla lägen, även de tyngsta. Daniel, jag älskar dig!

Karate i magen

Min bebis kommer bli karateproffs. ni kan inte ana vilka sparkar jag får just nu när jag sitter här och skriver. Helt sinnessjukt hur någon så liten kan vara så stark, redan!

Jag har hunnit med att skotta fram vår ingång men den har nog redan snöat igen :/ Daníel får ta nästa vända när han slutar jobba... Måste in till stan och lämna mina papper om aktivitetsstöd. Känns så sjukt jävla drygt att masa sig ut i stormen för det. Sedan blir det städjobb ikväll... suck. Jag känner hur kraften rinner ur mig av bara tanken. Pyret tumlar runt som en galen... kanske en varm dusch kan hjälpa. Jag ska prova.

Ha en fin dag i stormen ni andra!


Dagen som rann ut i sanden

Jag som skulle göra massor med saker idag! Dagen har bara runnit i väg. sömnbristen har gjort sig extremt påmind och jag har lyckats sova stundvis genom hela dagen då det inte blev så mycket sömn under natten. Nu har jag iaf lyckats ta mig till och från stallet och tagit hand om hästen. Senare blir det P-möte med jobbet och efter det ska jag försöka träffa en kompis och prata igen lite.

Jag orkar knappt sitta upp. Ska försöka vila lite till innan mötet. Den här dagen försvann från mig :(


En ny favorit

Jag harupptäckt min nya favoriträtt. Jag är kass på att laga mat och höftar alltid med kryddningen, ibland funkar det, ibland inte. Men denna gången lyckades jag verkligen! Den nya favoriträtten är:

Tortilla wrap med ris och sweetchili kryddade quornbitar Det är så underbart gott! Quorn kan vara rätt trist att laga för de ser oftast så gråaktigt ut på tallriken men med lite sweetchilisås så får den en helt annan härligt gyllenbrun färg. Ni borde testa detta om ni gillar lite kryddigare mat! Jag brukar även slänga in lite cocktail tomtaer i min wrap för att få lite grönt i också, det blir en fin kombo för smaklökarna kan jag lova!

En annan sak som jag måste testa, vart så nyfiken när en arbetskollega berättade om det: Om man ligger i badet och håller för näsan när man stoppar huvudet under vattnet så ska man kunna höra hur pyret rör sig därinne. Typ som ett ultraljud under vatten! Vet inte om det funkar, men jag ska absolut testa. Hade varit rätt grymt om det funkar!

Nu ska jag hoppa ned i soffan bredvid min trötta älskling och mysa lite. Han är duktig och jobbar om dagarna, jag bara latar mig. Går till stallet och myser med min häst. Ibland är man bortskämd...


Samtal med pyret



Här sitter vi och myser. Pyret sparkar, jag smeker och pratar lugnt.

Middagsgäster

Igår kväll städade jag heela dagen. Så duktig så! Mitt uppe i städruset råkade jag bjuda in mamma, pappa och lillebror på middag. Inte helt genomtänkt kanske med tanke på att det ekar i vår kyl när man öppnar den... Men sakt och gjort, middag skulle bli av! Jag vaggade iväg till affären och handlade lite nödvändigt och sedan var det bara hem och sätta igång med maten. Det blev tortilla wraps med ris, kycklig, quorn, sallad, cocktail tomater och kebabdressing som tillbehör, riktigt mumsigt och det blir så mycket mer matigt med ris i istället för att fylla upp med grönsaker och köttfärs som jag alltid tidigare gjort. På det här sättet får man mer "ordentlig" mat över, om det blir något övr dvs! Haha vi var hungriga familjen igår och lensade allt. Hann inte ens med en bild på godsakerna. Det bjöds på mycket varma skratt och bra stämning. Jag älskar min familj!


Vi fick fick blommor av mamma  och pappa <3

Checklista

*Plantera den sista blomman-check
*köra in moppen i förrådet för vintern-check
*storstäda åtminstone nedervåningen (får se om ryggen pallar med övervåningen också) båda våningarna-check
*Överraska Daniel med middag efter första dagen på hans nya jobb-check
*Försöka mig ut på en mindre promenad om rygg och väder tillåter-check
*sedan jobba i kväll och dra in lite pengar till hushållet-Börjar 20.30 - check

Ja, jag hann med allt som sattes upp på dagens att göra lista. Tog mig tom för att bjuda över brorsan och päronen på middag, så klockan 17 vankas det mat hemma hos oss i kväll, för ovanlighetens skull. Jag måste erkänna, man blir lätt lite lat med mamma och pappa (blivande mormor och morfar) en gata bort ungefär.

Motivationen börjar komma krypandes tillbaka, iaf idag. Kroppen skriker och gör ont men några bilder på magen ska jag nog lyckas fota idag iaf. Har varit dålig update på bebbe fronten men vi mår bra. Pyret sparkar och har sig.

Dags att koppla av en liten stund innan man ska börja arbeta med middagen. puss på er!


Nytto dag

Idag ska jag minsann göra nytta. Försöka skaka av mig obehaget sedan igår som fortfarande hänger sig kvar lite envist. Men idag är en ny dag, så idag ska jag:

*Plantera den sista blomman
*köra in moppen i förrådet för vintern
*storstäda åtminstone nedervåningen (får se om ryggen pallar med övervåningen också)
*Överraska Daniel med middag efter första dagen på hans nya jobb
*Försöka mig ut på en mindre promenad om rygg och väder tillåter
*sedan jobba i kväll och dra in lite pengar till hushållet

Hur spenderar ni denna fredag, då första snön faller (igen) ?

skrämmande

Ibland är det skrämmande hur vuxna människor kan bete sig.

Idag var jag ute och körde hästen. Tog med hunden också så han skulle få röra på benen. Körde korta travslingan i skogen och när jag är på väg hem igen, svänger in mot travet så kommer en liten jack russel utrusande ur stallet, lös. Jar ser bara faran med detta då min hund är kopplad till vagnen där jag sitter bakom hästen. Jag ropar åt gubben i stallet att ta reda på sin hund som nu är framme hos min hund och börjar lukta på honom. Allting gick bra som tur var men jag var måttligt upprörd eftersom det hade kunnat sluta så fruktansvärt illa om de hade börjat slåss tex. Häsen hade blivit vettskrämd och skenat, jag hade dragit i panikhaken och släppt loss min hund men fortf. Hur tänker folk? Så jag säger åt guben påskarpen när han kommer fram till sin hund att har dom inte pli på hunden så ska den fasen ha koppel! Hans kärring kommer ut ur stallet och när jag kör förbi henne så slänger hon ur sig "men ojojoj så glad man kan vara då" och då ryter jag till att det är ren jävla idioti att ha en hund lös bland hästar om man inte har koll på den. Hon gormar på men jag ids inte ens lyssna. Sedan händer det som fick mig att tapp balansen i världen helt. En annan gubbe kommer utrusandes från stallets andra ingång och rusar fram till mig och vagnen där jag sitter och börjar skrika och gorma

"Vad är det för jävla liv!?"
"Vad fan håller du på med!"
Jag skriker tillbaka att dom är knäppa som har en hund lös och låter den springa fram till okända hästar.
"Jag ska fan slita dig av vagnen nästa gång du kör förbi här utan hjälm!"
Jag smackar på min häst för att ta mig bort från den hotfulla situationen då gubbjäveln går så nära mig att han nästan tar i mig och hytter med näven som om han är på väg att slå till mig. Jag har aldrig blivit så rädd förr. När hästen börjar springa springer också gubben efter en bit och fortsätter gorma, till slut skriker jag med ryggen vänd mot honom att han ska sköta sitt eget. Han hör inte det utan ropar istället efter mig.

"Kom tillbaks hit, om du vågar!"

Vad är det för fel på människor? Jag bröt ihop när jag kom tillbaks till stallet. Allvarligt, en vuxen människa?


Höst

Nu är det höst på riktigt. Frost på marken och andedräkten blir vit när man andas. Jag gillar det! Men någon som verkligen äälskar det är min hund. Han far runt med nosen i backen som en tok så fort han får chansen att vara lös, som idag. Det är som bekvämt att släppa honom lös när man börjar bli rundare och rundare om magen för han drar så mycket annars och jag hänger inte riktgit med, min kropp hänger inte riktigt med. Har nyss kommit tillbaks efter en timmes promenad i kylan. Är så nöjd över mig själv, att jag faktiskt lyckades åstadkomma det!

Igår var vi hos BM på kontroll och allt såg fint ut. Pyrets hjärta pumpade på för fullt och hjärtljudet lät bra sa BM. Mina värden var också bra och jag följer kurvan fint än så länge. Hade aningen lågt järnvärde så honekommenderade järnrik mat som tex broccoli...myum..

Nej nu ska jag ta och äta lite lunch, tror pyret somnade under promenaden tack och lov, annars är det fullt liv därinne! :) Men jag njuter för fullt. Ska slänga upp lite bilder på tjockismagen lite senare idag om det blir tid över. Städning och tvätt står på schemat.

Vad gör ni en vacker höstdag som denna?

RSS 2.0