yes!

Jag har fått jobb! ett till extraknäck, but still. Kommer numer även att arbeta extra som personlig assistent, något jag alltid har velat jobba med så det känns jätteroligt! Vill bara säga tack till alla fina som peppat mig och trott på mig.

Passen är schemalagda kvällar och till viss del helger. Jag är fortfarande mammaledig men har satt lillkillen på kö till dagis from april 2012 så så ser det ut just nu! :)

Can't tell you more than this...

Snart ska jag iväg på möte. Borde max ta en timme och morbror har lovat sitta barnvakt. Min räddare i nöden :) Vill inte säga mer än så innan allt är klappat och klart så att säga.

Just nu spelas: broken door-hey you

Lillskrutten min har däckat i soffan bredvid mig. Får väcka honom på någon timme så jag hinner till mötet i tid. Vi hörs lite senare!

Living the dream

I morse blev jag väckt halv sju av att en bebis lite oförsiktigt landade på min rygg och dreglade mig i nacken. När jag vänder mig om så möts jag av ett par strålande klarblå bebisögon och ett stort leende följt av lite gurglande. Hjärtat hoppade över något slag och hela kroppen fylldes av en underbar känsla. Lycka. Om det här är en dröm (för ofta känns det som om det är för bra för att vara sant) så vill jag aldrig vakna!


Mamma älskar dig hjärtat!

Jag älskar dig mitt lilla hjärta!

2011-08-17 Idag är en stor dag, för idag blir mammas lilla hjärta 6 månader gammal!



Visar stolt upp första tanden, ser ni? ;)

Du smälter mitt mammahjärta om och om och om igen!

Bilderna får tala för sig själva...

Såhär såg jag ut när jag var gravid i vecka 35...



såhär ser jag ut idag:



Jag tror det var först när jag såg dessa två bilder tillsammans som jag började inse att mitt slit med träningen har börjat ge resultat..


gästbloggare

 v
DXX V
A0TRTDR7T,EWVBGF                                              0ÄÄ<;Ä


/Rasmus

RSS 2.0