Nu händer det!

Följ med oss i inredningsbloggen Evalinamichaela för att se den fantastiska utvecklingen! Vi håller på för fullt just nu så det kommer upp en hel del nytt inom kort!

Fattig kan vara lycklig

Hej på er!

Ekonomin tryter och det är ingen hemlighet men jag är så lycklig ändå. Igår hittade jag en brödrost för 249:- på rea hos expo. Jag har inte ägt en brödrost sedan jag flyttade hemifrån vid 17års ålder, jag är idag 21år. Där kan vi snacka uppoffring. Nej skämt och sido, men allvarligt jag hade gärna haft ett fett bank-konto överfyllt med cash så man kunde spendera en hel del men ha ännu mer kvar. Men men, drömmar måste man få ha! Om man kunde leva på luft och vatten skulle världen vara en bättre plats. Pengar är grunden till såmycket onödigt bråk och konflikter. Håller ni inte med?


Morgonstund

Här sitter jag ensam på nedervåningen i soffan och myser i en oversize stickad tröja. Hunden ligger på golvet vid min vänstra sida och snarkar fridfullt. Daniel sover. Hela huset är tyst förutom det, jag trivs.

Sitter och funderar på lite inredningsideér och hur vi ska hinna färdigställa saker och ting här hemma innan jul. Det brukar oftast lösa sig men det är skönt med en strukturerad plan ibland... Idag ska jag se till att gulla ordentligt med Daniel så att han kanske kan tapetsera en vägg i köket i alla fall.

Tiden flyger förbi, snart är det jul! Det känns inte riktigt, det går så fort att jag knappt själv hinner med. Men jag längtar. För första gången på många år längtar jag till julen!

 


Bild


To do

*Röja undan i kök och vardagsrum
*Tömma och fylla diskmaskinen
*rasta hunden
*slipa och spackla väggar
*ta en dusch och bli mänsklig igen
*Stallet och möta upp tjejen som ska provrida
*Buss till stan och jobba 3 timmar
*Hämta IKEA sakerna som Anette köpt åt oss
*Andas.

Det borde jag väl klara av?

Ibland känns det tungt

Brukar ni också få en tung känsla i kroppen ibland? trots att man mår bra i sin omgivning och människor man omger sig med så kan det bli lite jobbigt ibland.

Idag fick jag en liten spark i baken av mig själv. Idag bestämde jag mig för att nu ska vi greja det vi behöver göra innan det är jul. Vi måste det för vår egen skull.

Har du något måbra tips för att rycka upp sig ur sånahär svackor?


Utslut

Min rygg tar död på mig. Just nu campar jag i mitt eget sovrum eftersom sängen är för mjuk för min rygg så jag igger på en madrass nere på golvet. Men ändå. Ryggen värker och pyret tumlar runt om nätterna och håller mig vaken. Just nu kan inte ens smink hjälpa påsarna under mina ögon. I look like a freakin panda... Men inte ska jag klaga!

Jag har tvättat ansiktet, klätt mig, betalat räkningar, borstat tänderna. Ja typ det som bör göras varje dag (bortsett från att betala räkningar då) Jag är fattig men glad ändå. Idag ska jag vara helt naturell hela dagen. Orkar inte sminka mig men sedan är det också ett sätt att spara in pengar... Att slippa köpa en ny mascara varje månad tex.

Igår beställde vi vår barnvagn! Jag fick som jag ville till slut med både modell och färg. Jag ä nöjd ända in i själen! Emmaljunga is the shit. Jag kan inte riktigt förstå att jag ska bli mamma på riktigt. Det blir mer och mer verkligt för varje dag och spark som passerar. Jag njuter.

Idag ska jag försöka övertala Daniel att vi ska åka och kolla på någon tapet som vi kan ha i hall samt kök när badrummet är klart. Men under tiden så kan ju jag göra lite förarbete så som att slipa och spackla iaf så jag får känna mig liite duktig åtminstone. Just nu är jag bara tjock och lat tycker jag.

Nej dagen har börjat, dags att sätta igång så man inte hamnar helt efter!

Sömnparalys

Min sambo brukar uppleva ett enligt honom själv jävligt vidrigt tillstånd ibland. Et tillstånd med namnet "Sömnparalys"

Vad är sömnparalys för något?


Sömnparalys eller sömnförlamning är ett förlamande tillstånd som kan uppkomma när man håller på att somna eller vakna. Under REM-sömnen stänger hjärnan av de flesta av kroppens viljestyrda muskler för att man inte ska röra sig när man drömmer. När man sedan drömmer att man till exempel springer känns det helt verkligt trots att man i verkligheten inte vevar med benen i sängen. Den enda undantaget är ögonen, som i verkligheten rör sig som i sömnen. Muskelkontrollen stängs av för tidigt eller slås på för sent så att man inte kan röra sig trots att man är vaken. Om man inte vet vad som har hänt får man lätt panik när tillståndet uppkommer, men det är inte farligt och går över av sig självt efter ett tag.


Vissa människor kan få
hallucinationer av olika slag när de är i sömnparalys, s.k. hypnagoga och hypnopompa hallucinationer. Dessa kan bestå i skräckfyllda känslor av att någon är i rummet eller vid sängen samtidigt som man själv inte kan röra sig. Den förlamning och de hallucinationer man upplever vid sömnparalys, är således delar av REM-sömnen som stannat kvar trots att man redan har vaknat. Ofta känns det som om man inte kan andas, som om man håller på att kvävas.


Sömnparalysen har ofta tolkats av
folktron som att ett demoniskt väsen sätter sig på den sovandes bröst, ofta sammankopplat med en känsla av andnöd. I svensk folktro var detta väsen maran, och ordet mardröm betecknade ursprungligen endast ett anfall av sömnparalys, för att senare beteckna alla former av otäcka drömmar. Även detta är en vanlig utveckling i andra språk.


I religiösa sammanhang har "maran" fått namnen
incubus respektive succubus, här två demoner av manligt och kvinnligt kön som under sina nattliga besök har sex med sina offer. De så kallade "alien abduction"-fenomenet tros vara en modern variant av förloppet. En småväxt varelse med förmågan att telepatiskt paralysera sina offer, påfallande ofta i dennes sovrum, gör anatomiska undersökningar, inte helt sällan av sexuell karaktär.

Källa:wikipedia

Daniel brukar uppleva det som om själen lämnar kroppen vid vissa tillfällen samt att någon sitter på bröstkorgen och spänner ut hela hans kropp i en utsträckt position.

Sömnparalys kan även inträffa i vaket tillstånd då ena hjärnhalvan "somnar" och drömmer medans den andra hjärnhalvan är vaken. Du blir som paralyserad, kan inte röra dig eller ropa på någon.
 

Hur ska jag tolka detta som hände i natt? Har min sambo blivit påsatt av en alien?


Att vänta barn

Tänkte skriva lite om hur det är att vänta barn. För det första så känns det väldigt bra att bli en ung mamma, även om det inte riktigt var helt förberett men man hinner växa sig in i rollen under tiden som går. Nu längtar jag bara tills lilla pyret kommer till världen så man får ge all den kärlek man känner nu i pussar och kramar. Varje dag är som ett nytt äventyr när man kommit en bit in och börjar känna hur det lilla livet rör sig där inne. Det är jättespännande!

Det finns så mycket fint med att vänta barn, men sedan finns det också en hel del saker som man inte tänkt på innan. Som det där med att hitta en spjälsäng, en barnvagn, bilbarnstol osvosv, det är en djungel. Tro mig! Man går in med all sin kraft i början och tycker att allt är nytt och spännande men man lessnar ganska fort när man inte förstår ett piss av hälften av funktionerna på vagnarna. Varför ska det vara så svårt för? fyra hjul och att kunna vika ihop vagnen, kunde inte det räcka?

Jag älskar att vara gravid, jag skulle kunna vara gravid på heltid om man kunde välja bort det onda i ryggen. I en perfekt värld skulle man kunna det. Jag ska bli duktigare på att lägga ut bilder på hur magen växer så ni får hänga med i utvecklingen! Och fråga gärna om det är något ni undrar över, inga frågor är dumma :)

Hoppas ni får en fin kväll, nu ska jag dricka en kopp te och mysa med min sambo.


Brand new day, and design!

Hej på er!

Måste bara börja med att fråga, vad tycker ni om min nya design? Eller nu ljög jag, den är inte min. Jag laddade faktiskt hem den. Hett tips till en bra sida för er som inte orkar sitta själva och strula med kodmallar och dylikt. Ni som är lite som jag... ;) Tescho 

Idag står ute-aktivitet på schemat. Eftersom jag bara blir tjockare och tjockare så har jag som tidigare känt lagt ned ridningen. Dels för att jag inte vill plåga min stackars häst men också för att jag inte vill att något ska hända pyret om hästen får hjärnspöken och skulle slänga av mig. Så idag ska en tjej komma och provrida klockan ett och funkar allting bra och vi kommer överens så kanske det blir hon som i fortsättningen får sköta ridningen tills pyret är ute! :)

Annars mår vi bra båda två. H*n rör sig mer och mer livligt där inne och jag längtar tills Daniel också kan få känna det lilla livet när han lägger handen på min tjocka mage! Men tills det händer så nöjer han sig med att lägga sig nära,nära och prata med pyret.

I morgon är det löning och räkningar ska betalas. Can't wait... en dag i taget, just så var det ja.

Hoppas ni får en fin vinterdag!


Jag bjuder på ett kort av min pärla från förra vintern.



Påväg tillbaks

Godmorgon!

Idag mår jag något bättre och känner att jag kan blogga en liten kortis. Har sjukanmält mig från jobb i helgen, för att vara på en arbetsplats med resturang dagen efter att man spydde sista gången är ett big nono. Jag vill ju heller inte riskera att smitta mina stackars kollegor! tråkigt bara för jag missar jubileums helgen :( Harrys fyller 5år, så gott folk har ni åldern inne (23år) så är Harrys the place to be i helgen!

Jag har tagit mig i kragen och lagt ut en annons för önskad hjälp med min underbara häst nu. Jag rider inte nu när jag är gravid. Dumt att riskera något! Men nu saknar jag det så extremt mycket att jag verkligen räknar ner dagar tills bebben är ute och man kan börja med skogsritter igen! 

Nej, nu ska jag göra en rykande kopp te och krypa upp i soffan.

Magsjuk.

Jag har blivit magsjuk. Därav den låga uppdateringen. Ska krypa ned under duntäcket framför tvn:n igen och tycka synd om mig själv tills nästa uppkastning är på gång. Jag HATAR magsjuka :( Om någon har ett bra tips på bot så kommentera!

Kickoff med jobbet

Igår hade vi kickoff med jobbet. Vi visste inte vart vi skulle i förväg men slutade i skellefteå och busade runt på boda borg hela dagen. Det var hur kul som helst! 16.00 var det middag i form av grillbuffé och efter det var det dags för hemresa. Vi var tillbaks i Umeå kring 19.00 och det flesta var smått onyktra/väldigt fulla och glada. Vi bestämde oss ganska snabbt för att dra vidare till olles och fortsätta trevligheterna. Sakt och gjort, några av oss åkte hem och bytte om och sedan möttes vi på Olles. Drinkar, öl, champagne strömmade in. Alkoholfritt för mig såklart, men jag fick också alkoholfria drinkar. Det blev väldigt mycket skratt och hjärtan som lättades. Andreas fick en storebror och jag tror att vi alla kom närmre varann som privatpersoner och inte bara som arbetskollegor. Det var en väldigt trevlig kväll med gänget och jag hoppas det blir fler såna!

Nu ska jag fortsätta se på top model och bara chilla resten av kvällen.

Emotions

Jag har en känsla i kroppen som tynger ned mig. Jag vet inte vad det är eller vad det beror på för jag mår bra, bebisen mår bra och jag är jätte lycklig tillsammans med Daniel. Det är nog höstmörkret som lockar fram den mörka sidan hos mig. Jag brukar i stort sett varje höst bli mer eller mindre deprimerad men det här året tänker jag slå bort den känslan, jag har alldeles för mycket att se fram emot och fina vänner runtom mig! Jag mår bra, det gör jag, detta är förmodligen bara något tillfälligt. Men vi har väl alla våra dagar...don't we?



Bild


Morgon







suck

Blogg.se suger hårt. Jag är så jävla less på att det bara är strul. Byta till något annat kanske?

Vi är vakna

Vi är vakna båda två, jag och bebben dvs. Jag sitter här med datorn och försöker ta det lugnt medans bebisen verkar hålla på med morgongympa därinne. Men det är mysigt, jag klagar verkligen inte! <3 I natt drömde jag att jag hade fött. Jättekonstig dröm... I drömmen vaknade jag upp på sjukhuset och var tillbaks i min "normala" kropp. Bebisen var ute och jag fattade ingenting, hela förlossningsmomentet var som borta... Vi fick en liten pojke i drömmen. Det var det som var sammanhängande, sedan drömde jag om en massa osammanhängande saker som barnvagnar, stygn i underlivet, blöjbyten, bebis-skrik osv Nog för att allt sådant hör till i verkligheten men drömmar kan ibland bli lite förvridna. Jag är så spänd på vad vi ska få, en pojke eller en flicka? Vad tror ni?

Bjuder på ett minne

Hungern väcktes till liv när jag hittade denna bild...



Min första gaddning. Design: Julia Nilsson

Myskväll

Jag ska strax hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Jag luktar häst... Inte för att jag klagar men det det brukar inte vara en så uppskattad doft av andra... haha! Jag skulle lätt kunna bo i stallet.

Idag har jag fått umgås lite med min bästa Julia och käkat lunch med båda mina älsklingar Julia och Daniel <3 Det blev inte så myclet fyndande på kupan för min del, jag var mest kissnödig hela tiden. Men sedan, efter lunchen så lämnade jag dem två och spurtade in till stan på min räsermoppe. Fyndade två vanliga kjolar i svart och mörkgrått så det blev en av varje. Sedan träffade jag några gamla klasskompisar från gymnasietiden så det blev kaffe och varm choklad på café station. *yummie*


När det var dags för alla att gå skilda vägar så strosade jag vidare en liten stund på stan. Blev en sväng förbi Gina där jag fyndade koftan jag kollade på så sent som igår, men idag var den nedsatt till halva priset! nice.

Väl hemma var det bara att svida om och inse att inga täckbyxor passar längre (magen är för stor) byta om till varma kläder och sedan ner till stallet. Körde bara korta slingan idag, det var så förbannat kallt och isigt överallt. Jag gillar inte den här mellanperioden innan det riktigt har kommit snö och det bara är is och elände istället. Men men ska väl inte klaga, blir desto mer myskvällar med älskling. Idag åt vi färsk pasta och hemlagad köttfärssås (veg såklart) super gott var det!

Nu blir det duschen och sedan ska vi gå över till mamma och pappa och mysa. Rymma från renoveringskaoset en liten stund...

Vilken är din varma favoritdryck såhär på hösten?


Bild


Shop til you drop

Idag ska jag med Julia på kupan och se om jag kan fynda! Hoppas hennes shoppingtur smittar av sig på mig... ;D Kolla in hennes senaste fynd hos Lorissalovebomb

Klockan ett ska jag sedan befinna mig på stan och träffa tjejerna från back in the days, Elin, Jessica och Lisa. Ska bli så kul att få träffa dem igen! där är det verkligen long time no see... Det blir bra. Prata ikapp lite!

Vad gör ni en vacker höstdag som denna?

Morfar.



     

 

 


Tröttis

Jag är obeskrivligt trött. Ryggen värker och magen blir större. +7kg än så länge. Men enligt babycenter så är det helt normalt så jag får väl tro på dem. Det blev inte mycket sömn inatt alls, pga ryggen. Men jag tog mig ändå upp i morse klockan nio och åkte och simmade. Sedan smet jag till mamma och pappa när jag kom hem för att få lite lugn och ro medans sambon jobbar på med badrummet. Somnade där i tre timmar sedan tog jag tag i mig själv och for ut med hästen. Frisk luft är underskattat.


Jag bjuder på en badrumspose från bröllopet. Jag och min tjocka mage.

10-10-10

Grattis Elin och Christian!



10-10-10
Vi önskar er all lycka i framtiden


En kväll på jobbet...

En kväll på jobbet, när man står i garderoben och tar emot och lämnar ut jackor kanske inte låter så övrdriit spännande. Men vi på H****s har aldrig tråkigt! Igårkväll hittade jag tex robin fastkejad med handklovar vid diskmaskinen medans vakten stod och riktade vattenslangen mot honom och sa "lovar du att du ska vara snäll i två veckor nu?" varpå Robin höll på att kissa ner sig av skratt. Det var en syn kan jag lova. Oj vad vi skrattade åt den stackars pojken! Robin försökte ge igen med att täcka en av ingångarna med gladpack och ropa på vakten som skulle gå i fällan, men åter igen så blev det robin som åkte dit!

En annan vakt bjöd på godis hela kvällen och några glas minrealvatten med is, citron och lime slank ner i min mage! Sedan fortsatte tokerierna. Men jag älskar mitt jobb. Jag älskar de människorna jag jobbar med. Vi är ett jävligt skönt gäng! Kickoff nästa söndag det ska bli sjukt kul!

Idag ska jag och Daniel på hans kompis Bröllop, klockan ett ringer klockorna för de lyckliga. Dom fick väldigt fint väder på sin stora dag iaf. Ska göramig i ordning nu, men först...



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LILLEBROR!

Jobb

Sitter hemma hos mamma och pappa just nu och njuter av lugnet. Pappa lagade middag ikväll, helt otorligt. Det tog honom bara 50 år och den senaste iphone för att komma till skott. Oj, han älskar sin mobil! Men men, mamma är nog glad att han upptäckt att man kan ladda ner recept i telefonen... Gott var det iaf! Good job dad!

I kväll ska jag jobba, igen. Men det är garderobstjänst så det känns helt OK. Bara det inte blir lika mycket som igår, för då dör jag! Börjar 21 så jag ska försöka passa på att sova en liten stund innan det är dags. Det som håller mig på gott hunmör i kväll är att jag har kvar av "raskannas" pannkakor i kylen. Jag älskar pannkakor med hallonsylt :]

Vad gör ni i kväll?

Middag hos oss



Älskling fick bakad potatis med skagenröra och sallad vid sidan



Själv åt jag vegetariskt. Tänkte försöka mig på skagen men jag bangade.
Har aldrig varit speciellt mycket för skaldjur i någon form.

Recept på hemmagjord skagen:

Mixa crabsticks i önskad mängd
finhacka lite rödlök
en burk med färska räkor i vatten
blanda ned lite majo
tillsätt lite cremé fraishe
någon matsked rödrom

(Utgå från en burk med färska räkor och tillsätt sedan resten efter egen smak)

Bullmamman

Jag har förvandlats till en bullbakande supermorsa.  Ja, jag är ju iof inte mamma riktigt än, eller? hur räknar man? Jag har ju lilla pyret i magen iaf :) så h*n får följa med på allt. Inte så mycket till val. Men nu sitter vi och diggar till rix fm i väntan på att degen ska jäsa. Och jag menar verkligen vi. Pyret bökar på som tusan och jag försöker hålla (o)takten som vanligt. Men det är fint. Det blir go bullar med både kanel och kardemumma. Det bästa av två liksom, varför välja en när man kan få båda? ;)


Annars då? Min katt går på P-piller i väntan på kastrering. Jag är egentligen emot att kastrera djur i allmänhet men nu gör jag ett undantag eftersom hon är inne-katt och ska inte behöva sitta och skrika halsen av sig veckor i sträck efter en han-katt. Jag gör det i samråd med vet. som också tyckte att det var det bästa för katten med tanke på omständigheterna.

Vi fick lånet beviljat som jag nämnde i ett inlägg längre ned. Så nu håller sambon på för fullt med att spackla, limma och ska förmodligen sätta in värmeslingan idag. Ingen toalett utan golvvärme! Vi började diskutera igårkväll vad som är snyggast. En duschvägg med glasblock (som jag vill ha) eller bara en enkel glas-skiva? (som han vill ha) Jag vet inte, men jag är iaf mer sugen på glasblock i dagsläget..

Jobb i kväll. Ska stå i garderoben ikväll och i morgonkväll. Känns mycket bättre det, att slippa bry sig om kassan överhuvudtaget och bara ta in och lämna ut jackor. Inga missförstånd, inget bråk, inga sårade känslor.

På söndag fyller lillebror år! Men det blir nog att fira honom på lördag eftersom jag jobbar båda kvällarna/nätterna och ska sedan på bröllop på söndag. Daniels vän gifter sig då. Spännande!

Ett inlägg med lite av varje. Nu ska jag googla mer recept och se vad mer jag kan baka. Sedan blir det nog bada hund, torka golv och ta en välbehövlig dusch själv och raka ben och lägga ansiktsmask så man känner sig mänsklig igen!



















Om du inte tror på spöken behöver du inte läsa detta inlägg.

Om du skippade rubriken: Om du inte tror på spöken behöver du inte läsa detta inlägg.

Jag vet att det är morgon och jag är nyvaken men jag hade egentligen tänkt skriva detta igårkväll när det hände men då var jag ensam hemma så det vågade jag inte. Hur som haver... Igårkväll runt halv fem tiden när jag hade tagit in hästen och fixat hennes mat osv och ska gå ut för att packa hö så tar jag två säckar, vänder mig om och krockar nästan med en äldre man. Jag backar bakåt rätt snabbt, ni vet som man gör om man går ihop med någon. Man backar och ursäktar sig ungefär.  Mannen försvinner helt utan att jag hinner fatta vad som egentligen hände.

Mannen var något längre än mig själv, jag är 174cm. Han hade blå hängselbyxor, hann inte uppfatta om de var av jeanstyg eller bara vanliga "arbetsbyxor", vitt hår på huvudet och någon slags keps, lite gammaldags modell om ni förstår vad jag menar? Jag kanske borde ha blivit mer rädd än vad jag blev men den här personen (spöket) utstrålade ett lugn under den korta stund han uppenbarade sig så jag blev inte speciellt skärrad..

Min misstanke är att det kan ha varit pappan eller någon annan släkting till han som äger gården nu. För gården och vad som nu är stall har alltid funnits där och är ett gammalt familjehem som gått i arv i generationer. Stallet där det nu bara finns hästar var tidigare en ladugård men får och grisar mm. Så dt vore väl inte helt omöjligt att han hänger kvar där och vakar över djuren?

Jag är inte övermottaglig för sådanthär, jag kan inte kommunicera med andar eller liknande, men jag tror på att de finns och jag har varit med om en hel del "övernaturliga" saker som öppnat mina ögon mer och mer. Kanske är det också det som gör att jag blir lite mer mottaglig, att jag tror.


Har du någonsin varit med om något övernaturligt, eller något som du helt enkelt inte kan förklara?

YES!

Idag var vi på banken och kollade om ett nytt lån för att kunna fixa toaletten här nere. De som tidigare bodde här hade rivit ut allt och tänkt göra om den men ångrade sig sedan och sålde utan toalett, de tänkte att det var lika bra att de nya ägarna fick göra precis som de ville och det tackar vi för! Så nu har vi varit ute och flängt hela dagen och letat material, tjuvkollat på kakel och golv men det blir senare. Vi är hur som helst taggade båda två och jag tror det kommer bli riktigt bra... Tur man är tillsammans med en handy man!

Han har redan satt igång min älskling, bäst jag sätter igång med middag åt min duktige karl. Det ä väl det minsta jag ka bidra med eftersom jag inte förstår mig på tätskikt och golvvärme mm...

Igår hände det!

Igårkväll kände jag den första riktiga sparken, när jag höll handen på magen <3 Jag har känt bebben röra på sig länge men det har inte varit tillräckligt starkt för att någon annan ska kunna känna det om de håller handen på magen. Men nu börjar den bli starkare så snart kanske pappa Daniel också får känna hur det lilla livet sparkar på där inne.

Idag har vi lite ärenden att uträtta. Kan inte säga mer än så för tillfället, men går det åt skogen idag vet jag inte vad som händer. Mina hormoner...Jag känner inte igen mig själv. Igårkväll började jag lipa för att Daniel kallade mig för "snorunge" på skoj!? Jag blev själv helt chockad och skrattade och snörvlade om vartannat. Daniel kunde inte hålla sig för skratt, jag måste ha sett rätt skräckslagen ut! Min kropp har ett eget liv och jag är inte alltid med på noterna...

Nej, dags att göra sig klar. Och just det! jag fick just ett sms från posten, mitt paket från ELLOS har kommit! Dagen började ju bra iaf... Hoppas den fortsätter så!


vi ses


Duktig

Idag har jag varit och simmat, igen. Jag håller igång rätt bra må jag säga och har lagt på mig ganska exakt sju kilo under fem månader. Men ha i åtanke att jag väntar barn...! Jag är nu i vecka 20 + 2. Pratar med lilla pyret varje dag och känner mig så lycklig!

Om någon hade sagt till mig för ca 3,5 år sedan att jag skulle träffa min drömkille, förlova mig, köpa radhus och skaffa barn så skulle jag förmodligen ha skrattat den personen rakt i ansiktet. Varför? Jo, för att för 3,5 år sedan mådde jag skit. Jag var så långt ner man bara kan komma. Enough said. Nu är jag här, idag är jag lycklig och det är nästan, nästan, så att jag kan säga att alla hårda år var värda att ta sig igenom för att få komma hit, där jag är idag.

Jag har min underbara sambo att tacka för mycket. Mer än han kan ana. Men jag hoppas att jag kan ge tillbaka lika mycket kärlek till honom, som han gett till mig.

Godnatt



















                                                                                                                                                                                                                Bild

Morgonmys

Här sitter jag med en massa tända ljus och dricker varm choklad. Det förtjänar jag för min rygg håller på att ta kål på mig! Jag kan inte minnas hur det var att leva utan ryggproblem? Efter att ha blivit påkörd bakifrån av en bil när jag satt på moppen samt x antal ridolyckor genom åren då man slungats av hästen har satt sina spår. Men men, man ska inte klaga. Jag har ju lilla pyret i magen som sparkas och lever rövare för fullt, en underba sambo, världens bästa familj (och ska ju snart ha en egen) , mina djur, fantastiska vänner, Julia... Ja jag skulle kunna fortsätta i evighet.

Det är höst och kallt och blåsigt men jag sitter inne och myser. Tända ljus är hög mysfaktor.

De sa ja, till varandra!

Stort grattis till Anna-Isabella och hennes Mattias
2010-10-02




Ni var det vackraste paret jag någonsin sett, all lycka och välgång!


All I can say:
........everything and nothing.......


Stor dag!

Godmorgon! Efter en skitkväll på krogen och sviktande förtroende för en viss person så ska jag nu skaka av mig den där skiten och fokusera på idag. För idag är en Stor dag! så stor att den får ett stort S. Min vän Anna-isabella ska gifta sig! Åh det är så spännande och jag är nervös, haha förstår inte varför jag är det? Kan bara tänka mig vilka fjärilar i magen hon ska ha...


Nej galet. en Stor dag idag! Jag ska upp och duscha och sedan blir det 3 timmars jobb innan jag kan börja göra mig helt klar för kvällen. Snälla mamma och pappa har erbjudit sig att vara hundvakt åt vår jycke ikväll. Tack!


Vi hörs, troligast i morgon...! :)


Me <3 Sheperd

Jag hoppar runt av lycka! Förra säsongngen köpte jag mina allra första sheperd skor. Jag blev fast från första stund, så fast att jag köpte paret i svart, strl 42 eftersom det var de end som fanns kvar på rean (jag har egentligen strl 38-39) då köpte jag den högre modellen men den hade dom inte tagit hem i år på Nilsons i stan så det var surt MEN istället så hittar jag dem i ellos katalog som låg och väntade i min brevlåda när jag kom hem! Jag klickade såklart fram den högre modellen men upptäckte att den bara fanns i strl 41-42 nu, surt. Så jag kollade den lite lägre modellen och den fanns i min storlek! Plus 40% rabatt så de blir mina för strax över femhundringen, istället för 900:- nånting som de egentligen går lös på. Underbara dag!


1001285_9

Bild  

RSS 2.0