"Det kryllar av fjortisar"

Att hoppa på folk är inte min grej men nu är jag bara så less på en viss "trend" som vekar spridit sig bland dom större bloggpersonligheterna, nämligen att göra en låt och spela in en "musikvideo". Come on! Kan ni inte hålla er till det ni faktiskt är bra på? Att ta bilder på dages outfit och skriva vad ni inte ätit om dagarna.

"Kissie" har gjort det, hennes wannabe kändisbror har gjort det och nu har även "Dessie"gjort det. Kom igen hörrni... En sak som alla tre har gemensamt är att deras låtar suger och knappt innehåller mer än 4 olika meningar totalt (om ens det?) suck... det enda jag kan tänka mig att ge creds för är ju i så fall dessies musikvideo, den är ju iaf värd att se, men låten? not so much.

Det är som dom säger, mycket vill ha mer.

jag säger: LÄGG NER!

You make me smile

En ridtur i skogen, barbacka. Regn som landar mjukt på löv och barr och som lämnar våta spår på min hud. Jag hör hur hästen andas. Jag känner hur hennes hovar träffar den mjuka terrängen för vart steg. Lukten av skog är oändlig. Jag älskar det, jag älskar min häst. Hon gör allt för mig, allt jag ber om. Hon är en pärla. En timme av total sinnesfrid. Bara vi två.



J.N

Cigaretter i regn. samtal. skratt. starka känslor. frihet. fnissig. lukten av gräs och regn. Total lycka

Detta är vad du gör med mig. Igår lyckades vi lura ödet och jag njöt av varje sekund i ditt sällskap!


Diamonds are a girls best friend







Blev lite filosofisk denna kväll och satt och petade med tårna i gräset och letade 4klöver, bara för att. Nu sitter jag här och tar det lugnt. sneglar lite på freaky friday på kanal 9. En helt ok kväll med andra ord!

Dåligt med uppdatering

Jag inser att jag är väldigt dålig på att uppdatera. Men återigen, när man har en liten så läggs allt fokus på det för att det är det enda man vill (åtminstone jag) Familjen mår bra och vi ser fram emot Rasmus första midsommar. Ännu har vi inga riktiga planer, men det ska nog styras upp något trevligt :)

Idag ska vi på BVC och sedan åka och handla lite på ICA MAXI hade jag tänkt... Så nu måste jag springa upp och klä mig så vi hinner packa in oss i bilen med allt som ska med så vi inte blir sena.

Kanske slänger in något lite senare.

Puss!


Jag bär dig med mig vart jag än går.




2011-06-13

Sommar!

Gud det är nästan tropisk värme här i Sverige!
how lovely is that? :D

Idag har vi varit på stan och shoppat. Fyndade massor av kläder till brakpriser åt Rasmus. Funderar på att införskaffa en liten uppblåsbar pool så lillgrabben får bada i sommar han också :) Jag känner mig som en kolbit. totalt sönderbränd. Men förhoppningsvis blir jag brun sen istället ;D Planen var att åka ner och duscha hästen när Daniel kom hem från jobbet, men han vände typ i dörren så tji fick jag, får vänta ett tag till tydligen. Men ner ska jag! Detn blir bra. Solen skiner och allt är bra.



"Sol i sinne, brun inne, Rudolf"


MTV Movie awards 2011

Nej jag satt inte uppe till 03.00 för att se MTV movie awards, men däremot såg jag reprisen igår 21.55. Eller en del av den. Jag måste säga att jag blev riktigt besviken. Det genomgående temat för kvällen verkade vara dåliga sexskämt och referenser till penisar. Jag har ingenting emot den typen av humor och ni som känner mig vet att jag kan vara rätt omogen på det viset. Jag är allt annat än pryd i min humor, men gårkvällens movie awards hade passat bättre in på porrgala eller något. Skärpning MTV!

Någon annan än jag som reagerade?


bild


Jetlagged peaches

Ja, som ni ser så har det varit ett duktigt långt uppehåll! Men jag kan liksom inte hjälpa det. Varje vaken stund vill jag vara med min lilla son och när han väl sover så finns det tusen andra saker att ta tag i... Men idag är jag sjuk och gjorde bort alla mina "måsten" igår. Så nu kan jag faktiskt lägga lite tid åt att blogga. Så vad har hänt sedan sist?

Rasmus fick besök av Noel och mamma Frida och Noel lärde Rasmus hur man gjorde bubblor med munnen. Stor succé för lilleman. Nu gör han inte annat än att blåsa bubblor med munnen  och dregla ;P Han vänder sig nu även från rygg till mage, utan problem.

Som ni såg i tidigare inlägg så har vi börjat hoppträna min häst, tur att jag har en duktig och modig medryttare som vågar sig på sånt.

Och jag, ja jag jobbar på med vikten. vågen står på -15kg av dom totala 18 jag gick upp när jag väntade Rasmus, så det tar sig. Men utöver dom 18 så skulle jag inte ha något emot att tappa lite mer också!

Just det, jag har blivit med bil också! kan ni gissa vilken sort...? en VOLVO! haha, nu är jag en riktig praktkärring VVV=Volvo,Villa,Vovve. Ja nästan det är ju ett radhus så min kärringstatus skönk kanske en aning? Inte mig emot! Men hur som haver, jag fick alltså min volvo av Daniel(!) Underbara man.

Jag har börjat leva, på riktigt.

RSS 2.0