Nyhetstorka kompenseras med bildbomb.









Bad day

Ja, rubriken säger allt. Idag har jag haft en riktigt kass dag på flera plan.
Grinig och otrevlig. Om en halvtimme ska jag cykla till jobbet, igen.

Over and out.

Min bästa vän

Jag känner att det är på tiden att jag skriver några rader om min bästa vän, för att hon är speciell och det vill jag att hon ska veta men även ni som läser detta inlägg. Hon förtjänar lite uppmärksamhet. Min bästa vän är en otrolig kvinna! Hon är snäll, omtänksam och tänker oftast på andra före sig själv. Ibland får man påminna henne att andas och sätta sig själv först för att orka med.

Min bästa vän heter Julia. Vi träffades en skolavslutningskväll på stan kan det ha varit skolavslutning i sjuan? via en gemensam kompis. Julia vann en danstävling på JC och fick ett presentkort i pris. Alldeles speciellt minns jag hennes fluffiga fina rosa dunjacka som jag vart alldeles galet avundsjuk på. Hon var så snygg, eller snygg är inte rätt ord för at beskriva henne... vacker. Ja, hon var rent vacker! En energi som strålade kring henne och ett leende som fick alla hon mötte att le tillbaka. Hon var lycka personifierad för mig. Jag minns att jag blev så glad i hennes sällskap.

Från den kvällen har vi varit sammansvetsade på mer än ett bara fysiskt "bästa-vänner-föralltid" plan. Det händer ofta att vi avslutar varandras meningar som äckligt kära tonårspar på film gör och sedan skrattar vi åt oss själva när vi kommer på det. Vi känner varandra utan och innan men även på et djupare plan än universum kan förstå. Hon är en del av mig och när hon mår dåligt, utan att vi pratat om det, så kan jag också börja må dåligt och känna på mig att något är fel. Då ringer jag till henne och vi kan prata ut. Det är det bästa med denna underbara kvinna. Vi kan prata om allt, precis allt!

Vägen har varit kantad av många svåra hinder genom åren och Julia, min Julia har fått genomlida mer än någon annan ska behöva göra. Men trots svåra prövningar så står vi här idag. Starkare än någonsin, tillsammans, jag och min bästa vän.



studentbalen 2008

Likt en fågel fenix reser du dig ur askan gång på gång. Du ger mig hopp, du ger mig mod. Men framför allt, så stärker din styrka min tro!

Tack.


RSS 2.0