My pasta is fantastic!

Ett hett tips till er som ibland känner er lata (som jag) eller som helt enkelt inte hinner laga mat vissa dagar...



Felix pasta med mozzarella körsbärstomat, spenat och basilika! Det är något av de godaste färdigrätter jag har ätit tror jag. Fräsch smak, känns inte alls som halvfabrikat/micromat. Detta blir min lunch idag! yum.

Kommentarer
Postat av: Viktoria

ja visst var dom ganska fina ändå:D det blev mycket bättre tycker jag:D

2010-11-19 @ 17:48:04
URL: http://viktorianystrom.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Verkar gott! Jag som älskar pasta kan nog bli väldigt förtjust.



Svar: Jackan var inte värd en förmögenhet, men ändå; det var en vinterjacka och de kostar ju en del...

Tack för tipset och tack för ditt stöd. <3



Kram

2010-11-19 @ 23:15:35
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Eliiinea

Lät ju riktigt gott, måste pröva den helt enkelt tror jag...

2010-11-19 @ 23:56:34
URL: http://eliiinea.blogg.se/
Postat av: saralovisa

Åh det såg faktiskt riktigt smarrigt ut!



Vad skönt att höra, det är bara att hålla tummarna för att det löser sig för din vän också. Vem vet allt kanske har gått hur bra som helst! Lillknodden ska nog klara sig fint. Men man blir ju så uppskakad när förlossningen startar för tidigt, man är ju så inställd på att det är ett bra tag kvar!



Jag fick höra igårkväll att min älskade morfar hade fått åka in på akuten för skrämmande högt blodtryck, han hade kräkt och allt möjligt! Man blir så rädd! Men allt verkar se bättre ut idag och dom lär nog sätta han på mediciner så att det inte händer igen! Men ack så rädd jag vart! Mena... om något skulle hända honom en vecka innan bröllopet och endast 10 veckor innan hans första barnbarnsbarn ska komma till världen så vet jag inte vad jag hade gjort!

Det är verkligen en väckarklocka som gör att man blir mer och mer tacksam för tiden man får med sina kära!



Haha åh vad härligt att höra att jag inte är ensam om viktppgång! Det är så svårt att hålla det borta när det inte går att träna som vanligt och matvanorna är annorlunda! Jag satsar också på att vara en julkula! Ack vad vi ska stråla!!



Ja, jag längtar redan nu efter att få promenera snabbt snabbt och göra golvgympa medans lillen ligger på en filt brevid och jollrar! Det kommer att bli en utmaning att komma i form igen, men ack motivation har jag gott om!



Hihi jag tror att han gör det bara för att retas, han håller på som värst när jag ska äta eller dricka! Som att känner på sig att det blir lite extra svårt för mig om han sätter igång med ett tränginspass precis just då! Men det går rätt bra ändå. Det är lite olika från dag till dag:)



Tack så jättemycket för din uppmuntran! Jag är så nervös nu! Men ack så jag längtar! Ska lyxa med mycket ansiktsmasker och hårinpackningar i veckan! Snart börjar bröllopsveckan! :) Kram

2010-11-20 @ 16:30:16
URL: http://saralovisa.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0