Fick ett ryck i morse..

Jag fick ett välbehövligt städryck i morse och dammsugade och moppade golven på båda våningarna samt småplockade lite och satte igång diskmaskinen. Nu är kroppen trasig, igen. Har inte kunnat sova något alls under dagen konstigt nog, trots att kroppen skrikit efter vila. Men efter ett varmt bad och lite uppfriskande färg på kinderna så ska jag nu koka mig lite vit fiberpasta innan det är dags att åka iväg på städjobbet.

Vad har ni för er en onsdag som denna?

Kommentarer
Postat av: Emelie

Såna där ryck är behövliga ibland, tyvärr kommer dom inte så ofta som dom skulle behöva ;)



Svar: Jag tycker som sagt att Lindexbhn var mycket skönare men det beror säkert på vilken typ av bröst man har också, det brukar ju vara så olika hur bhar passar :P Den från HM kommer jag nog använda ändå även om den inte var fullt lika skön ;) Funderar på att beställa en till från Lindex fast en svart istället (har en vit nu) :)



Så känner jag med! Den enda manualen man har är ju dom runt omkring som har/haft bebisar som man kan rådfråga. Men som med allt annat så lär man sig nog hur man ska göra rätt snabbt. Dessutom visar dom ju basgrejerna på BB så ;) Men det ska bli väldigt spännande! :)



Det kommer jag absolut att kolla in sen, tycker också att det är roligt med inredning :) Det kommer nog komma fler bilder på vårat barnrum också när det är färdigt, det finns ju lite smakprov i min blogg redan nu :)



Detsamma :D

2011-01-12 @ 20:59:16
URL: http://trytoreadmymind.blogspot.com
Postat av: Emelie

Jag skrev världens längsta kommentar nyss men vet inte om du har fått den? :)

2011-01-12 @ 21:00:23
URL: http://trytoreadmymind.blogspot.com
Postat av: Emelie

Hehe, vilken tur då! Det var ju som en hel roman så jag hade nog inte orkat skriva om den ;)



Vad skönt det måste vara då i alla fall. Jag kan tänka mig att det blir en trygghet att ha dom så pass nära. Själv så bor jag ca 6 mil ifrån min mamma men däremot så jobbar svärmor på mitt jobb så hon kommer nog hälsa på en del tror jag. Hon har varit dagmamma så det kommer nog bli henne jag kommer vända mig till om jag funderar på något :)



Har man valt ett sånt yrke så ska man ju vara väldigt omsorgsfull och villig att hjälpa till. jag har skrivit i mitt förlossningsbrev att vi vill ha möjlighet att byta barnmorska om vi inte trivs med våran. Sen om det går när man väl är där är väl en annan femma :P



Aha, spännande! Själv har jag bara drömt att bebisen sparkar så man ser kroppsdelar, imorse drömde jag att ungen sparkade direkt under mitt högra revben så pass hårt att benet och foten stack ut med bara tunt skinn runt sig (svårt att förklara). Det var både äckligt och coolt ;)

Jag är beräknad till 24:e mars enligt RUL men enligt min egen beräkning som jag mer tror på, till 17:e mars :) Så vi får se i slutändan vilket som stämmer bäst ;)

2011-01-13 @ 12:27:31
URL: http://trytoreadmymind.blogspot.com
Postat av: Eldarruth

A exceptional happy site!

2011-08-30 @ 11:46:55
URL: http://eldarruth.blog366.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0