Föräldrapenning

Föräldrapenning, vilket projekt! Jag tycker alltid att man får olika besked från olika personer därborta på försäkringskassan. Nu har jag startat krig med dem och dragit ut kopior på ALLA papper och jobb jag haft de senaste fem åren. Nu jävlar ska dom inte få komma och säga att något fattas! *morr* Ska det verkligen behöva vara såhär svårt!?


Kommentarer
Postat av: Emelie

För att få dom på försäkringskassan att ändra min skatteprocent på föräldrapenningen så var jag tvungen att kontakta dom två gånger :P

Dom är aningens hopplösa ;P

2011-01-10 @ 20:00:47
URL: http://trytoreadmymind.blogspot.com
Postat av: Emelie

Ja men precis! Tack och lov så har jag så gott som redan bestämt när jag ska börja ta ut föräldrapenning men fastän det datumet ligger inom dom 60 dagarna innan så kan man ändå inte lägga in det förrän det är 60 dagar kvar som jag fattat det... Det är drygt, för jag vill ha det ur världen så snabbt som möjligt ;)

Vi försökte ta reda på det men den höll för sina privata delar. Men sen när dom kikade underifrån så sa dom att dom trodde att det var en tjej för att det då tydligen brukar se ut som en hamburgare (fast sen sa dom att det kunde göra det på pojkar också). Men det lät så osäkert så vi får väl se vem det är som kommer ut :) Än ni då? :)

2011-01-10 @ 20:38:00
URL: http://trytoreadmymind.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0