Glass gjord på bröstmjölk!?

Lady gaga är en kvinna som vet hur man uttrycker sig visuellt, på gott och ont. Nedan är en bild på en av hennes kanske hittills mest uppmärksammade outfits. En outfit gjord av riktigt kött som hon bar på MTV galan. Det har varit mycket snack om denna osmakliga outfit hit och dit och Gaga hysterin har eskalerat något fruktansvärt. Det känns rätt säkert att säga att gaga hysterin gått för långt nu. Det görs inte bara dockor och souvernier av Lady gaga, nu har man även kommit på idén att göra glassbröstmjölk som man döpt till Baby Gaga.



Om denna dräkt var osmaklig så vet jag inte ens vart jag ska börja med att säga om glass som är gjord på bröstmjölk!? Stjärnan själv verkar inte så förtjust över idén men om det bara handlar om att de använder hennes "namn" på produkten eller om hon faktiskt är emot själva idén har jag ingen aning om. Men kan man klä sig i kött så kan man säkert också äta glass som är gjord på bröstmjölk, om de byter namn på produkten.




Bild



Mums?


Bild


" Sångerskans jurister kräver att glassbaren byter namn på glassen senast på onsdag. I annat fall stäms bolaget för varumärkesintrång.

Bröstmjölksglassen har i alla fall blivit en försäljningsframgång. Det första partiet såldes slut på några dagar.
Enligt uppgifter från AFP har glassen temporärt tagits ur handeln medan den testas av livsmedelsmyndigheterna."

Källa


Skulle du kunna tänka dig att äta glass gjord på bröstmjölk?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0